Foto Maestrat

Qui som

Foto Maestrat, establerta a Vinaròs al gener de 2023, s’ha consolidat com una comunitat dinàmica per als amants de la fotografia. A dia d’avui, 20 de gener de 2024, amb 72 socis i sòcies, l’associació continua enriquint la seva oferta d’activitats per a fotògrafs de tots els nivells d’experiència. Les nostres activitats actuals són:
 
  1. Sortides Fotogràfiques: Regularment organitzem excursions per explorar i capturar la bellesa dels nostres entorns, tant naturals com urbans.
  2. Lliga Social Mensual Fotogràfica: Una competició amistosa on els membres poden presentar les seves fotografies i rebre retroalimentació.
  3. Tallers d’Aprendre a Manejar la Càmera: Sessions interactives destinades a ajudar els principiants a entendre les funcionalitats bàsiques de la seva càmera.
  4. Classes d’Edició Fotogràfica: Ens endinsem en les tècniques de post-processament per millorar les imatges capturades.
  5. Grups Temàtics: Grups enfocats en àrees específiques de la fotografia, com la natura, el macro, fotografia nocturna, etc.
  6. Exposicions Col·lectives: Estem preparant exposicions on els membres podran exhibir les seves obres al públic.
  7. Tertúlies Fotogràfiques: Espais de debat i intercanvi d’idees sobre diversos temes relacionats amb la fotografia.
  8. Anàlisi Fotogràfic: Sessions on analitzem i discutim detalladament obres fotogràfiques, tant de membres com de fotògrafs reconeguts.
A Foto Maestrat, acollim a tots els entusiastes de la fotografia, des dels principiants fins als professionals. El nostre objectiu és fomentar un ambient de companyerisme i aprenentatge mutu, on tots puguem gaudir de la nostra passió per la fotografia i, al mateix temps, establir amistats sòlides.
 
Per a un any de vida no està gens malament ! 😅🤗 i aquest 2024 més i millor 😉
Fes-te soci, quota simbòlica anual de 10 € -> https://fotomaestrat.com/alta-membres/
 
Registrats a la Generalitat Valenciana amb el número CV-01-064676-CS i a l’Ajuntament de Vinaròs amb el número 151